Hallå där, Camilla Milger – Mayday Aid AB, utställare på Leva & Fungera 2017

camillamilger700_0_6

Varför är ni med på Leva & Fungera?
Leva och Fungera mässan är och har länge varit, den största och bästa mässan i Sverige. Till denna mässan kommer många användare och förskrivare av hjälpmedel från hela Sverige. Dessutom kommer internationella besökare och företag till mässan för att se nyheter och lära sig om vård och hjälpmedel i Skandinavien.

Kan ni redan nu berätta om någon nyhet ni kommer att visa?
Vi kommer att visa nyheter för äldre, ett hjälpmedel för smidig förflyttning och lätt att använda för gå- och ståträning. En annan stor nyhet har vi också inom sittvagnar och sulky för barn med funktionshinder.

Vilken är er drömbesökare på mässan?
Gladast blir vi när vi har en brukare eller användare med familj i vår monter, i sällskap med fysioterapeut/arbetsterapeut och vi tillsammans prövar något av våra hjälpmedel och ser att vårt hjälpmedel stärker och stöttar samtidigt som det eventuellt underlättar för hela familjen.

Vad får dig att skratta?
När det oväntade händer!

Vem skulle du vilja bjuda på middag?
Astrid Lindgren, dels skulle hon nog uppskatta allt från palt till sjurätters, dels skulle vi nog kunna såväl svära som skratta ihop.