Goesart AB

  • Plats: B02:33

Beskrivning

GoesArt är ett ny etablerat företag med fokus på innovativa produkter för vård och omsorg. Produkter som ger människor med funktionsnedsättningar en meningsfull vardag, och omvårdnadspersonal verktyg att aktivera och förbättra. GoesArt jobbar aktivt med produktutveckling inom området, och är idag en stolt representant för Tovertafel Original och Tovertafel UP.

Tovertafel är en digital spelenhet utvecklat av det holländska bolaget Active Cues som hjälper personer med demens och vuxna med inlärningssvårigheter att interagera. De interaktiva spelen projiceras direkt på boendets eller den dagliga verksamhetens gemensamma bord. Spelen främjar social interaktion och aktiverar även de kognitiva och fysiska förmågorna. De vackra spelen är unika och skänker människor glädje, där anhöriga och omvårdnadspersonal blir delaktiga.

Tovertafel UP är en nyhet från November 2018, och i samband med Leva & Fungera blir det för andra gången som UP visas i Sverige. UP´s målgrupp är vuxna med inlärningssvårigheter och har en anpassad spelutveckling för sin specifika målgrupp.

På mässan visas även en ny produkt som har människor med kognitiva utmaningar i centrum. Goesart blir stolt representant för inmu, en unik produkt utvecklat av det danska företaget inmu touch.

Förutom försäljning erbjuder GoesArt hjälp med allt från installation till leverans. Utbildning och kunskap ingår i erbjudandet för omvårdnadspersonal och anhöriga. Vid inköp upprättas ett service avtal med uppföljning och teknisk support till våra kunder.

Adressuppgifter
Goesart AB
Box 167
432 24 Varberg
SVERIGE
telefon
+46 72 2481986

Rehabilitering/Habilitering

Rehabilitering/Habilitering