Royal Rest AB

  • Plats: C04:47

Beskrivning

Royal Rest är specialiserad på tryckavlastande och ergonomiska hjälpmedel för bättre vila och sömn. Royal Rest varumärke presenterar dels en serie unika anatomiska kuddar som erbjuder bättre tryckavlastande egenskaper. Designen erbjuder en stabilare anatomiskt konstruerad kudde för behandling av nackproblem och skuldeproblematik och säkerställer att på bästa stöd och avlastning av nackeparti nattetid. Royal Rests erbjuder också en bättre luftgenomströmning medförande ventilerande egenskaper som möjliggör en svalare och fräschare viloupplevelse. Nackkuddarnas ergonomiska form följer axlarna, nacken och huvudet i en naturligt stödjande form för att på bästa sätt och säkerställa neutralposition av nackkotpelaren vid sovande både på rygg och på sidan vilket äkerställer en extra stabil postion av huvud, nacken och axlarna io preventivt syfte och för att bidra till smärtlindring och mindre nackproblem.
Royal Rest Comfort+
En nyhet är Nackkudden Royal Rest Comfort+ som är en ställbar/komprimerbar 3-i-1-ergonomisk kudde för användning i både sittande och liggande position både vid resor och på arbetsplatsen. Lätt att packa med sig i resväskan.
Royal rest Secura
Vi presenterar också tyngdtäcket Royal Rest Secura som hjälper nervsystemet att slappna av genom att simulera känslan av att omfamnas. Tyngdtäcken är populära hjälpmedel vid neuropsykiatriska diagnoser som orsakar sömnproblem. Royal Rest Secura är en förbättring av dagens alternativ på marknaden då det är valbart i naturliga material både vad gäller val av tyg och vikter samt att det är mer följdsamt att använda och förvara.

Adressuppgifter
Royal Rest AB
Box 82
233 22 Svedala
SVERIGE
telefon
040-414199

Rehabilitering/Habilitering

Rehabilitering/Habilitering

Arbetsplatshjälpmedel

Arbetsplatshjälpmedel

Förebyggande hälsovård, terapi

Förebyggande hälsovård, terapi