Röster om Leva & Fungera

Så tyckte några av utställarna

”Vårt deltagande har varit jättebra! Våra viktigaste kunder finns här – förskrivare, inköpare och konsulenter för hjälpmedelsavtal.  Här träffar vi dessutom även slutanvändare som ger oss värdefull feedback. Det är en bra mix.”
Mikael Carlsson, Key Account Manager, Handicare

”Det har varit en väldigt bra ström på personer här på Leva & Fungera och mixen av besökare har varit jättebra. Vår huvudmålgrupp är de som behöver kommunikationshjälpmedel – privatpersoner, logopeder, arbetsterapeuter, förskrivare och hjälpmedelscentraler. Alla kommunikationsbolag var samlade på ett ställe, i anslutning till Kommunikationskarnevalen, vilket skapar rätt genomströmning av folk.”
Anna Fransson, logoped, Tobii Dynavox

Så tyckte några av besökarna

”Vi jobbar med mycket som finns här på mässan dagligen, så vi är här för att få inspiration, se vilka nya hjälpmedel som kommit ut som vi kan använda och lyssna på bra föreläsningar som kan vara till en nytta i arbetslivet”
Kristina Söderström, Arbetsterapeut, Torsås kommun

”Det är nyttigt med forum som dessa eftersom vi jobbar med detta varje dag, och här finns det så bra utbud, det är så många utställare här. Vi har spanat efter några produkter som vi har varit intresserade av men vi har även sett lite nyheter som vi kan ha användning för. Vi har reda fått en ”aha-upplevelse” trots att vi inte varit här så länge”
Erika Sandström, Arbetsterapeut, Torsås kommun

”På Leva & Fungera får vi mycket inspiration och tips på hjälpmedel. Det finns väldigt mycket av det vi kan förskriva till våra patienter och sedan kan vi se nyheter, se hur saker fungerar och hur de känns. Att få prova och känna på det som våra patienter behöver och använder är väldigt bra”
Anna Pettersson, Arbetsterapeut

”I flera fall har många utav de människor vi jobbar med andra funktionsnedsättningar än bara hörsel, så här kan man möta människor som har flera olika typer av funktionsnedsättningar. Vi har haft bra samtal med några som jobbar med assistans”
Åsa och Ann-Charlotte, Audionomer 

”Alla i förskrivare i vårt barnteam åker till Leva & Fungera så att vi kan se nyheter på marknaden och tänka tillsammans. Vi har hittat nya leverantörer, men även leverantörer som vi vet om sedan innan men som vi inte visste hade produkter anpassade för barn. Jag har också kunnat diskutera några funderingar jag haft med några försäljare”
Heidi, Fysioterapeut

”Det är ett jättebra seminarieprogram, och jag tyckte Bo Hejlskovs föreläsning var bäst. Jag är jättenöjd med mitt besök, det är första gången jag är här.”
Katarina Blomqvist, Handledare, daglig verksamhet

”Vi åker till Leva & Fungera för att hitta hjälpmedel på olika sätt, till personer som har assistans till både kognitiva och rörelsehindrade personer. Så vi kan se vad som finns och få lite nya idéer. Vi har varit på hjälpmedelsmässor i Stockholm men tycker inte det har gett så mycket. Vi har redan fått nya idéer och sett nya hjälpmedel så nu ska vi försöka få de högre upp att köpa in de olika hjälpmedlen”
Anna Zetterlund och Tina Andersson, personlig assistans, Eskilstuna Kommun